Chat Shqip Albanian Network

Njohje Me Djem Dhe Vajza Nga E Gjithe Bota!

Rregullore e thjeshte. JO SHARJE, JO OFENDIME, JO FJALOR BANAL, JO REKLAMA.

Platforma

TheLounge


KiwiIRC


Mibbit


Free Web Hosting